Oldtimer Daf 33 huren

Oer Hollandse glorie! Ideaal voor gezinsuitjes, vrijgezellenfeesten en bedrijfsfeesten.

Oldtimer huren Veluwe | Dagje uit Veluwe

Ontdek alle prachtige locaties van de Veluwe in een Oldtimer Daf. Ideaal voor gezinsuitjes, vrijgezellenfeesten en bedrijfsfeesten. Wij bieden u diverse routes. U kunt uw ritje over de Veluwe uitbreiden met verschillende activiteiten. Geen zin om zelf een lunchpakket klaar te maken? Boek dan onze heerlijke picknickmand met verse streekproducten er bij of kies voor een heerlijke barbecue om de oldtimer rit mee te eindigen.

Meerdere dagen een Oldtimer huren?
Ook dat kan! Indien gewenst kunnen wij ook de overnachtingen voor u verzorgen!

Prijs:
Vanaf € 29.99.- p.p.
2-24 personen. Met meer personen dafjes huren? vraag naar de mogelijkheden.

Oldtimer huren | Dagje uit Veluwe

Een oer Hollandse uitvinding van de gebroeders van Doorne

 'Truttenschudder met jarretelaandrijving'
'het pientere pookje'

Zomaar wat kreten waarmee men de auto's in de jaren 60 beschreef. De variomatic was de eerste continu variabele transmissie voor auto's die ooit in productie werd genomen.

Toen de auto's van de band rolde hadden ze te kampen met een slecht imago.

De gedachte was dat alleen mensen die niet in staat zouden zijn fatsoenlijk te schakelen ervoor zouden kiezen: de automaat niet uit overweging van comfort maar uit noodzaak wegens onbeholpenheid van de chauffeur dus. Dat was voor de daf's zeker waar: de auto vond zijn koperspubliek vooral bij senioren en met name bij oudere vrouwen. Daardoor kreeg het voertuig al snel de bijnaam Truttenschudder met jarretelaandrijving.

Hoewel DAF met de rallycross en het inzetten van Formule-auto's het imago probeerde te verbeteren en later ook sportievere versies op de markt zette (bijvoorbeeld de DAF 55 Marathon), zou het merk het truttige imago niet meer weten af te schudden.

Beleef de unieke rijervaring met deze bijzondere auto's bij dagje uit veluwe!